Cute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon

Friday, 6 April 2012

i loike :))

assalamualaikum , tak jawab dosa hee . hari neyy nano happy sgt sebab
daa pandai bawak kereta hulamakk power aah baru belajar daa pandai bawak 
hee tapi mase tengah belajar tuh ya allah takut nye  mase tuh semua benda nano rase
hanya allah jea yang tahu :( then daa lame lame bule siket siket then daa try buat tiga penjuru ,
bukit and parking hulamak mmg terbaek aah kenn .. tapi ape bule buat redho jela . tapi yang best nye 
apabila nano drive :)) haha suka sesangatt rase macam daa pro lhaa beb ! tapi nano tak berani bawak kat
higway but takott aah >.<  tape tape nano try nnty nnty jela ek ! btw abg yang ajar tuh punn bagos 
but dia baek sgt then faham dgn keadaan nano tapi klu dia mara muka dia nmpak chumell aah 
wah wah gedikss pulak kite ! haha standart aah tuh perempuan kenn kenn 
selepas itu dia okeyy balek :) hee lepas jea belajar kereta balek rumaa tuh terus ambik kunci kereta
lepas tuh bawak terus ahhahahahahahahha memang terbaekk lhaa kenn ! hee kayy daa diam 
okeyy tuh jea yang nano story kenn btw nnty kite continue lagi yea bubyee ilysm muah muah <3 

Tuesday, 3 April 2012

my KEPENG !!

hollaa , sekian lame nano tak tgok blogger , facebook , twitter . tak tahu daa jadi ape
btw neyy mase yg senang so dpat lhaa ruang sedikit kat my blog neyy auww :D
okeyy , nano nk cerita tentang si kepeng tuh ? jangan terkejut dia boyfie baru kite lhaa
relax relax nano akan cerita kenn slow slow kayy supaya korg tak terkejut .
mula mula dia sebagai mmber nano and dia agak okeyy lhaa then dia bule bace fikiran nano
woahh ! nano rase mcm tak percaya but tibe tibe dia ckp psal yg nano fikir kan
ape bule buat maka diam lhaa :( then agak malu aah jugak kenn . dlm brape hari tuh dia ade ckp yg dia berutung sekira nya dpt perempuan yg dia nk ? sape ek ? i dont know ? okeyy okeyy  nano punn duduk diam
tibe tibe dia kate dia suka kat aku ? ya allah sungguh tak percaya laa . . tapi aku maseh ego ! ish2
tak peduli ape yg dia cakap bagi aku itu hanya gurauan kihkihkih :)))  dia pun ketawa then dia kate
kau neyy ego kann . aku pun senyum :) daa lame lame kenal2 dia , satu hari tuh dia serious dgn aku !
dia terus cakap yang dia nak aku then dia kate tak menyesal kea kalau tak terima dea ! bahahaha
ayat tuh yang selalu aku ingat . aku pun buat muka tak bersalah :)) but maseh ego kenn
haha , lame lame cair jugak :D bersama dgn si dea with kepeng !!! ily kayy !! kau tinggal aku
aku rembat kau aku cari kau aku tumbuk kau aku terajang kau aku kiss kau terus ! kay ngam !
kau curang aku tak kesah tapi please jujur dgn aku ? msty aku kasi nye tapi langkah mayat aku dulu kayyh kepengg !! and lupa nk beri tahu mase hang dgn kau mmg best awokk sayanggsss kau ketat ketat kayy kepengg !! owhh shiaalll lhaa puiii :(((  bersama kechik si budak omeyy tue punn aku senang ! nut dia jage my sister kayy , then sempat beli baju fav aku heee im so happy lhaa <3 <3 ilyy  kayy lhaa sampai disini jea cerita kite ! kalau panjang umurr kite story story lagi ekk ily ily <3 <3  muaahhmuahhh salam .




ILY KEPENG ! HAZRA OREO ! OWH SIAL ! BIE ILY 1234 AND MORE !

Wednesday, 21 March 2012




holaa , heyy sayang sayang kuu hari neyy aku nak citer pasal timeline aku neyy
lawa kenn , tapi sayang tak bulee buatt sumpah aku kecewa ! ouwhcc damn :))
daa try banyak kali tapi tak bulee jugak wallpaper daa cun aishh ade sesapa yang bulee bantu saya :(
hm tak nak tolong sudaa ! merajuk lhaa wekkk :p ngada2 kenn saya :- hahaa memang macm tuh 
buat mase sekarang neyy saya daa jarang onl facebook or twitter omg miss kat kekawan kitee tuh 
>.< hanya allah jea tahuu tapi takpe bile kite online kite tegur semua orang yea ! dont woryy beb 
sayangg korg muah muahh <3 <3 okeyy ! timeline aku macam mane pulak dohh ! alahh rase nak nangiss 
lhaa ...................... owh kawan ouh biyy tolong lha aku ? timeline tuh lawa sesangatt aku geram dohh 
please lhaa :D tengok aku sanggup smile tau demi wallpaper aku yang cun tuh , tak suka daa bule go to he** 
bhahahahah .. okeyy aku try lagi sekali ! tak bule jugak terpaksa aku story kat blogger neyy :))) kayy 
chaww choii iloveyousomuchdamnfuckermuahahhahha <3 kbyet

Thursday, 15 March 2012

sellfish ! ouwwhc damn !

asssalamualaikum , heyy , hola and more lhaa :D
guys hari neyy aku nk story katt korg about SELLFISH !
aku tak suka org sellfish neyy taww but dia tak memikir kan perasaan or 

pape pun terhadap org lenn yang dia tahu ialah hanya diri dia sorang ! sumpah w** 
oops ! termencarut pulak choyy haha :D jangan marah just smile jea kayy :))) 
takpayah smile lebeyy2 nnty terkeluarr pulak gigi korang tuh ::p hikhok okeyy one day aku ade jumpa boyy neyy taww , nk kate kenn handsome tuh ade lha
sikitt jea >< haha bulee lha tapi dia neyy lembutt taww O.M.G donut kea sutun kea ? ?
no no dia bukan boyy yg merupa gurl kayy , cuma dia lembutt jea . firtsly aku try kawan2 dgn dia
rase okeyy lhaa mmg terbaekk awokk :D then hari yg kedua pulak dia suka buat lawak yg amat bodohh
but lawak dia tak pernah nk menjadi kehkehkeh ... aku pun terpaksa gelak !  nk buat mcm mane kenn
and then dia neyy seorang yg peramah ! yess itu calon yg aku cari tapi kecundang sedikit lhaa
but dia suda ada kekasih gelap . oops! kekasih gelap lain lhaa guys mksud aku kekasih hati <3 <3
haha , aku tak kesah sgt lha :( tetapi peragai dia menunjuk kan yg dia neyy sellfish  atoyaiii :( :(
daa lha aku paling tak suka dgn org sellfish neyy terpaksa jugak aku berkawan dgn dia owhhc damn ! damn ! damn ! daa mcm avril lavigne  kenn aku neyy hahah . hm :( hanya mampu watpeace watdua >++ 

Saturday, 25 February 2012

friend or bestie

salam , heyy !! sekian lame aku tak update blogger :-
but mase sekarang tak menentu , lagi punn aku busy dgn 
perniagaan :p haha btw aku nk citerr citerr sikitt pasal 
kawan or sahabat ? makne lenn lenn kayy hihihi 
hah selepas beberapa bulan aku daa single , aku rase 
aku daa mula kenn dengan hidup yang baru and bagi aku kawan 
adalah segala gala nya :D  hm hidup penuh dengan kegembiraan 

dan selalu happy with my bestiee wow im so happy :-D
kawan mmg bagoss tapi bila time ssah , diorg ssah nk tlog lhaa 
tapi klu bestie kite ssah or sng dia sntiasa disisi kite :-p 
itu lha kawan then itu lha bestie ............... 
one day aku ade meet dgn seorg boy yg agak baru knal lhaa 
kt laman muka buku :D btw dia neyy org yg berpengajaran haha dan paling aku tak percaya 
dia neyy pandai masak wow ! so nice bulee buat husband tuh :D hahhaa just kiding 
aku neyy suka mcm tuh jea tapi kami hanya kawan biasa then tak lebeyy dari tuh 
yeahh ! you all jgn fikir lenn nnti aku muaahh2 kt pipi you all :*p
haha . okeyy tuh jea yg aku nk luah kenn yg lenn biar di kepala otak aku ! 

tak perlu tao kayy <3 <3 watpeacewatdua

Friday, 27 January 2012

REATIONSHIP IS OVER !

SELAMA AKU COUPLE DENGAN DYEA , AKU INGAT DYEA BETULL2 SAYANGS KENN
AKU TAPII TAK BARU SKRG DYEA BERI TAHU . . PADA MULA NYE MMG AKU TAK BOLEH TERIMA , TAPI AKU KENA TERIMA DUGAAN YG DIBERI . HATI MMG SAKIT PEBILA DYEA CKP MCM TUH HM APE BOLEH BUAT DAA TUH YANG DYEA NAK SO TERIMA JELA HAKIKAT NYA . DAA ORG TAK  BOLEH TERIMA AND SAYANG KT KITE .
APE BOLEH BUAT KENN . .
TAK SANGGA DYEA MCM TUH YESS LELAKI SUMUA NYA SAMA
KENN , DYEA INGAT GURL APE SENANG DIPERMAIN KENN , MMG SALAH
CINTA MMG TAK KEJAM HANYE MANUSIA YANG TAK PANDAI NK MENHARGAI NYA
KENN . SO APE YG DYEA CKP (BELAJAR RAJIN2 ) TUH MMG AKU BOLEH TERIMA
TAPII KENAPA  , HARUS KEA DYEA CKP MCM TUH THEN KNAPE TAK BOLEH TERIMA AKU ?
APA YANG TAK KENA DGN AKU . . YEAHH BAGI DYEA MMG SENANG UNTUK LUPA AKU
TAPI AKU SUSAH WALAU MCM MANE PUNN AKU TETAP AKAN LUPA KENN DYEA UNTUK SELAMA NYA . . SO BUAT MASE SKRG AKU MALAS NK LOV3 x2 NEYY
MMG PERIT ! SO MULA KENN DENGAN HIDUP BARU HAPYY WITH MY FAMILY , COUSIN AND MY FRIEND YG SELALU MENYOKONG AKU , THANKS EVERYONE ILOVEYOU SOMUCH <3 <3 <3 EVER x2 

#MASIH INGAT DEKAT DIA & MASEH SAYANG DEKAT DIA

ILOVEYOUSOMUCH : MUHAMMAD SAHRIL AZLI (MSA)

Friday, 13 January 2012

c.o.u.s.i.n

setelah bebulan-bulan kite tak jumpe , akhir nye jumpe jugakk :D
suka nya lepass kenn rinduu aku kt korangg . . sedeyy taw

hehehehhe sumpahh aku sayangg korangg :- love like cousin haha 
yangg paling penting tadi my sis AIEN wahhh . . aku terus hug dya tadii
terharuu taww . tibe-tibe airmata ku mengalir ````~~~ ```
hihihihiihihihihi tuh name nye airmata BAHAGIA . hikhok